söndag 1 mars 2009

DAGENS VISA ORD

Dagens visdom får några apor stå för. Dessa roliga och charmiga varelser är ritade av Jawson Wood. Wood föddes i en konstnärlig familj i London 1878 och jobbade som illustratör fram till sin död 1957. Wood blev vida känd för sina komiska teckningar. Hans illustrationer av grottmän och dinosaurier blev populära i England. I Amerika är han mest känd för sina humoristiska apor.

Vi hade turen att hitta ett flertal vykort med Woods apmotiv när vi städade Gård Ingeborg. Dessa är troligtvis från 1930-talet. Några av korten kommer vi att sälja på vårt loppis i maj.Goda råd är nog så bra
men hellre vill man hjälp ju ha

Klicka på bilderna om du vill läsa texten...
2 kommentarer:

 1. Jisses, vilka rariteter! Tänker ni verkligen sälja dem??? Jag gillade speciellt kortet "med att njuta livet i fulla drag" - något som jag verkligen gjort i dag. 9 km:s promenad i det mest fantastiska vinterväder man kan tänka sig. Därefter nästan en timme på...inte i hängmattan, men på spikmattan. Och nu håller jag tummar och tår för Timos kör i "Kuorosota".
  Ha det gött!
  Maggi

  SvaraRadera
 2. Du är duktig du! 9 kils. Jag måste komma och känna på dina muskler nån dag... I dag har det faktiskt varit ett ljuvligt väder. Har dock inte "hunnit" med någon promenad. Men jag ska hålla tummarna för Timo med följe i kväll. Det får duga som motion i dag?
  Kram kram J

  SvaraRadera