söndag 8 november 2009

KLÄMMA PAPPER



Foto: Johanna Forsman 2009

Jag har något att bekänna. Jag har en konstig läggning. I mig bor en pappersamlare av stora mått. Mitt hobbyrum är fyllt med papper av olika tjocklekar, färger, mönster och strukturer. Jag älskar papper! Det är alltså mig ni brukar se när ni undrar vem personen är som irrar planlöst omkring och drar och känner på tapeter och pappersark i byggvaruhusen och bokhandlarna ;)

Ja, så nu vet ni det. För en person som mig känns det förstås extra roligt med julen. Ett ypperligt tillfälle att få använda allt material man samlat på sig genom åren. Nedan visas några vykort som knåpades ihop i fjol. Lite tidigt kanhända. Man har man en stor umgängeskrets och planerar att göra handgjorda kort till hela bunten så är det bäst att börja på i god tid.

2 kommentarer:

  1. Snyggt, snyggt! Inspirerande, kanske man borde knåpa till något eget i år...

    SvaraRadera
  2. Det är alltid roligare att få ett handgjort kort än ett från affären - tycker jag i alla fall. Men man ska ju ha lust och tid att sitta och knåpa ihop korten också. Min intention brukar alltid vara större än det faktiska resultatet, men det är ju tanken som räknas, eller hur. Ha det gott!

    SvaraRadera