torsdag 12 november 2009

EN BÖRJANFoto: Johanna Forsman 2009

Gård Ingeborg börjar ta sitt förnuft till fånga. Efter många om och men börjar vi få rätsida på henne. Ett rum är i inredningsfasen.

Vi har nu kånkat in lite möbler för att få en känsla av hur vi vill ha det. Men det är inte det enklaste att få till det. Vita miljöer är vilsamma, javisst, men tenderar att bli just... en aning för vita... om man inte adderar färg och mjukar upp med tyg. Men vi har nu en bas som vi kan fortsätta ifrån. Roligt i alla fall att ha kommit så här långt!

6 kommentarer:

 1. WOW... Så förbaskat snyggt! :) /L

  SvaraRadera
 2. Välkommen till Hotell Ingeborg! På sin höjd en stjärna. Men hyr gärna ändå ett av våra trevliga rum. Kokmöjligheter finns, dessvärre saknas dusch och toalett. Behoven uträttas ute i det fria, oftast hittas inget toapapper. Ingen halvpension här inte och överhängande risk för att få kallt om rumpan... Men man kan ju alltid försöka tända brasan. Brandlarmet fungerar om det röker in. Det är provad sak. Moder E. Ingeborg kan dyka upp utan förvarning. Hon går dock enkelt att skicka ut (liten kvinna) om hon upplevs som störande. Väl mött!

  Syns i morgon syster! Så kul att ni kommer hem!

  SvaraRadera
 3. Vad fint!! :) K.

  SvaraRadera
 4. Ser supermysigt ut. Håller med om att det behövs lite färg för att pigga upp och göra det ljusa och vita intressant, som den röda stolen som är så skönt sliten.

  Sen det där med "En gång räcker", det låter som ett bra motto. Själv har jag etsat fast "måtta med allt" som ledord för några år sedan. Funkar också bra. Måtta med godsaker, måtta med motion, måtta med perfektionism, måtta med allvar, måtta med skoj, måtta med allt och måtta med måtta ;)

  Ha en bra vecka!

  SvaraRadera
 5. Snyggt vännen, snyggt... .:)

  SvaraRadera
 6. Snyggt måste jag hålla med om. Eldar ni i kakelugnen så det blir 28 grader inne och 14 på morgonen det är mysigt. Tänk vad målarfärg kan göra och en massa vilja. Här har jag en kattunge som hjälper mig att ta bort min färg han hänger i krokig arm i trappräcket.
  Kram från Barbro i höstrusket i Ramnäs. Ser fram emot adventbilder.

  SvaraRadera