fredag 1 januari 2010

NYTT ÅR - NYA MÖJLIGHETER

Nyåret blev Gård Ingeborgs första ordentliga invigning. Huset som annars brukar kännas en aning kyligt och ruggigt den här årstiden blev snabbt varmt och mysigt. Mycket tack vare gästerna (27 personer och alla rymdes bra), men också den öppna spisen som bjöd på  en värmande brasa.

Nästa gång blir det en sommarfest som vi hoppas ska bli tradition. Jag börjar faktiskt längta efter varma dagar och grönt gräs nu när julens stämning så sakta börjar blekna. Men allt har sin tid och fram till dess ska vi passa på att både skida och skrinna.

G O T T N Y T T Å R!

4 kommentarer:

 1. Ser mysigt ut! /L

  SvaraRadera
 2. Sitter här vid datorn och filosiferar eller tror att jag gör det. Tänk om jag skulle komma till granngården Er i vår eller sommar. En fråga ? Får jag låna lilla huset med vita hjärtat?Och ta några vattenhinkar ur brunnen?Planerna är ej bestämda ännu men utan det löftet blir det ju inget av med Heitsfolk besöket.
  Hälsningar Barbro sommargrannen

  SvaraRadera
 3. Hallå du Barbro!!
  Nämen klart får du låna lilla huset (om du vågar) och ta vatten ur brunnen. Vi har planer på att sätta en pump på plats så småningom. Så det borde underlätta vattenupptagningen :)

  Visst meddelar du när du kommer till Heitsfolk. Då måste vi bestämt ta ett kafferep i något av husen! Skulle vara kul att träffa dig i verkliga livet.

  Vi har haft en lång renoveringspaus under vårvintern så snart måste vi nog sätta igång om vi ska komma någon vart. Men finska vintern har varit både snörik och iskall. Inte kul att jobba i ett hus utan värme. Nu känner vi dock att våren är på väg och energin börjar så sakta strömma till.

  Ha det gott Barbro!

  Kram Johanna

  SvaraRadera
 4. Kul att du såg mitt lilla inslag, jag är tacksam att få låna bekvämligheten och jag meddelar när jag tänker komma om jag lyckas.
  Nu har jag ett litet barnbarn på gång till midsommar kommer före eller efter tilldragelsen. "Live" ser jag ut som en farmor kan skicka bild så ni inte blir förskräckta. Nu önskar jag er Glad Påsk och själv ska jag åka på dotter Jennys födelsedagskalas. Kram och njut av påsken hälsa grannarna om ni åker till Purmo. Barbro i ett snötyngt Ramnäs men smältningen är pågång vägen bar.Hääärligt

  SvaraRadera