onsdag 13 januari 2010

FÖLJ MED OSS

Om ni har vägarna förbi så kika gärna in på en alldeles pinfärsk blogg, blog.duovi.fi. Där kan ni följa med mitt nya projekt, nämligen ett nystartat fotoföretag som jag driver tillsammans med min kollega Karolina Isaksson. I vår fotostudio på Storgatan 15 i Jakobstad planeras för tillfället en hel del. Det kommer att bli intressanta fotosessioner, personliga porträtt, roliga händelser och annat smått och gott. Vår hemsida http://www.duovi.fi/ kommer också att bli klar inom kort, så då kan ni läsa om oss även där.
...men Ingeborgs blogg lever förstås vidare i all sin enkelhet. Vi kommer att fortsätta uppdatera vad som händer på gården. Så kika in då och då. Tänk, snart har nästan 10 000 unika virtuella besökare hälsat på. Det är en rolig siffra! Och tack för alla fina kommentarer!

I ett års tid har vi renoverat och filosoferat kring bondgårdar, gamla grejer, inredning och andra saker och händelser som gör vardagen lite trevligare. Det är enormt kul att blicka tillbaka och se vad vi åstadkommit. Det är faktiskt en hel del. Och renoveringen fortsätter, arbetet tar nog aldrig slut misstänker jag. Ha en skön vår!

Kramar Johanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar