torsdag 10 september 2009

NEJ NU!Foto: Johanna Forsman 2009

Nehepp, nu blir det skärpning. Jag har fått en hel del reprimander angående min blogg. Den uppdateras tydligen alldeles för sällan ;) Jag lovar härmed bot och bättring, en aning i alla fall.

Med hösten kommer pysselivern. Trädgården får sig en sista omgång innan vinterns vila och på kvällarna kurar vi ihop i soffan och tänder ett ljus medan blåsten far runt kring knutarna. Mysigt! Renoveringen av gård Ingeborg framskrider. Vi har hunnit förvånansvärt långt. Det är ändå bara ett år sedan vi köpte gården. Nytt tak, skorstenar, kök, en "nästan" (beror på vem man talar med) klar renovering av nedre våningen, och ja, ett loppis har vi också hunnit med. Dessutom har vi haft superkul under projektets gång och fått nya trevliga bekanta!

Ha en bra dag!

P.s. Bilder från renoveringen kommer så småningom. Jag lovar...

5 kommentarer:

 1. Hej Jojje!
  Kan du tänka dig, jag höstgödslade för första gången i mitt liv igår!!! ;o).. och då tänkte jag på dig! ;o)... för jag kom ihåg att jag lovat ta lite hästdynga åt dig... men du skulle ju ha det till våren så det är väl inte sååå bråttomt... men from nästa vecka börjar jag vara ledig på dagarna lite nu som då, så då kunde vi ju träffas och "fixa" detta!
  Kram på dig vännen!
  Mickan

  SvaraRadera
 2. Vad kul att du tänker på mig när du gödslar, fniss! Nästa vecka är en bra hästdyngevecka, likaså veckan därpå. Du bestämmer när och jag är redo!

  Kram på dig också!

  SvaraRadera
 3. Du får nog sätt upp de där bilderna innan jag får "langvänto"..... ;)

  SvaraRadera
 4. Vilka krävande vänner man har ;) Kram J

  SvaraRadera
 5. Vänner de ger och de tar... .;) Ha en skön fredagkväll!

  SvaraRadera