söndag 20 september 2009

FÖRE OCH EFTER

Jag måste medge att det varit en aning svårt att komma igång med renoveringen efter sommarpausen. Fastän man sliter och drar känns det inte som man kommer någon vart. Åtminstone syns det inte att man faktiskt jobbar. I nuläget finns det tusen små saker som ska på plats. Det är svårt att veta i vilken ände man ska börja.

Men i veckan gjorde vi stora framsteg som gjorde att renoveringslusten kom tillbaka. Och visst har vi kommit framåt. Det är kul att gå tillbaka i tiden och konstatera skillnaden. Ändkammaren som kommer att fungera som sällskapsrum/sovrum har genomgått en förvandling från ett trist och gult kyffe till ett vitt och fräscht rum. Om man bortser från röran som ännu finns så har det faktiskt hänt en hel del. Tycker vi i alla fall ;)

Foto: Johanna Forsman 2009

Ändkammaren som den såg ut när vi köpte huset. Inredningen hade säkert klassats som snygg någongång i tiden, men passade absolut inte in i husets karaktär. Bara att riva ut.Tapeten och takskivorna är bortrivna. Rummet känns mörkt eftersom takbrädorna är målade i en blågrön ton. Golvet måste också bort.Ännu inte klart, men definitivt bättre. Som bäst målas lister som ska sättas upp i golv och tak. Som tur är kan vi återanvända de flesta lister som fanns i huset sedan tidigare.

1 kommentar:

  1. Ja-a. Tänk att det såg sådär ruskigt ut för bara ett år sedan... :) /L

    SvaraRadera