torsdag 16 augusti 2012

VAR SAK HAR SIN TID


Den här sommaren blev annorlunda på många sätt. Vi har fått tillökning i familjen dvs mellersta dottern och hennes man har fått en söt liten pojke. Dessutom har yngste sonen och hans sambo flyttat till Helsingfors. Så  alla i familjen har haft annat att tänka på än Gård Ingeborg.
Men nu börjar det "klia" i fingrarna, nu ska vi försöka komma igång med lite små projekt. Först i tur står taket på den gamla sädesboden, Boden ska få nytt plåttak, det är verkligen på tiden för det regnar in. Vår gode vän Gson ställer upp som vanligt med sitt kunnande. Dessutom hoppas jag att vi får upp några lister som fattas och gärna också tapetserat i rummet på vinden.
Äntligen har sommarvädret kommit, bättre sent än aldrig får man väl säga. Framför oss har vi "Villaavslutningen" och den tänker vi fira på Gård Ingeborg. Sensommaren är så fin när man kan börja tända
ljus och värma sig vid brasan. Nu ser vi fram emot en fin höst.

2 kommentarer:

  1. Fick ni verkligen sommar innan villa avslutningen, det fick inte vi bara enstaka dagar som gjorde att man längtade efter mer. Jag har inte fått nog ,och mygg i massor när man äntligen tänkte sätta sig och fika. Hoppas verkligen det blir en fin höst, men igår natt regnade det som om alla kranar var påslagna. Ikväll får jag väl trösta mej med lite värmeljus och låtsas att jag är i Heitsfolk.....Kram på Er lycka till med nya barnbarnet hälsningar från Barbro

    SvaraRadera
  2. Vi fick värme några dagar, annars har det varit en kall och regnig sommar. Barnbarnet mår bra, och dop ska det bli inkommande helg.
    Vi önskar dig och de dina en fin höst. Kram

    SvaraRadera