måndag 6 februari 2012

TIDEN GÅRNu ligger släktgården fint inbäddad i snömassorna, men en liten gång är uppskottad till huset och vår hjälpsamma granne har kört en runda med traktorn på tomten, det gläder oss verkligen.
Det är ett bra tag till maj månad, men redan nu börjar tankarna allt oftare kretsa runt allt roligt som vi ska få uppleva på gården i sommar. Just nu har vi inga stora planer med renoveringen,
men det dyker säkert upp en massa ideer under våren.
Nu är det möbelrestaurering som gäller för mig, ska så småningom börja måla utemöbler, vi har en del gamla trädgårdsmöbler som behöver fräschas upp. Men just nu håller jag bl.a på med att restaurera en barnvagn från 1800-talet. Mitt intresse har blivit mitt "arbete", härligt.

4 kommentarer:

 1. Du ser verkligen tjusig ut i andningsskyddet det behövs så lite. Jag har nyss varit på ett "Loppis" men lyckades låta bli att handla mer en ett paket servetter. Det fanns allt mellan himmel och jord, många glas assietter. Samt en liten Ittala tillbringare men den kostade 75 kronor och var ca 20 cm hög....Kram och hälsningar från Barbro i Ramnäs Du har snäll granne heter han Stefan?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hälsningar till dig Barbro från oss alla. Här har vi massor med snö, men den värsta kylan är hoppeligen förbi. Javisst det är Stefan som gör en extra sväng med traktorn och det är vi tacksamma för. Kram E.

   Radera
  2. Den blir fin, vagnen! Nu börjar jag faktiskt småningom tycka att Purmosäsongen kan börja. /L

   Radera
 2. Jepp, säger detsamma som föregående talare. Bra knog morsan! Undrar vem som ska få sussa i den vagnen :) Längtar också till sommarhuset och bastun.

  Kramar J

  SvaraRadera