onsdag 25 maj 2011

DEN BLOMSTERTID NU KOMMER

Loppisen är över och nu nu återstår efterarbetet, det vill säga att få en överblick över alla prylar som inte blev sålda den här gången. Behöver vi dem, nu eller kanske senare? Det är alltid lika svårt, vi har för mycket hur som helst, så nu blir det att föra en del till Åldringsvännernas lopptorg.

Nu känner jag att det börjar bli riktigt roligt att börja planera för sommarens projekt på gården. Undrar om nån annan i familjen känner samma entusiasm? Knappast, de reser och far, flyttar, börjar nya arbeten och har examensarbeten. Jag får nog snällt pyssla på själv ett tag tills någon anmäler sig frivilligt. Igår stod jag och tittade ut över förödelsen, var börjar man när allt har blivit framlagt och omflyttat till loppisen?

Naturligtvis! Verktygen! Så nu har jag samlat alla verktyg, skruvar, spikar och tillbehör i hallen, så alla lätt ska hitta. Jag hoppas att jag har sänkt tröskeln för familjemedlemmarna att ta tag i "sina projekt". Ibland undrar jag hur jag är funtad som faktiskt tycker att det är roligt att sortera skruvar, spikar och dylikt. Vilken tillfredställelse när alla verktyg är på plats och skruvarna ligger i rätt låda.

"Billi rolit" tycker många, men jag är ju glad pensionär.

1 kommentar:

  1. Tänk så fint ni fått det i gården. Allt vitt och vackert, jag blir glad och jag längtar till granngården. Tänk att ha "Billi rolit" det skulle jag kunna ha om jag ville när som helst.
    Men jag slappar nog lite till och väntar på något...... Kommer kanske och ber att få låna lilla huset med vita hjärtat Kram från Barbro i Ramnäs

    SvaraRadera