måndag 25 april 2011

LOPPIS, GOTT FOLK!

Vad är väl härligare på försommaren än att springa runt på loppisar i hopp om att göra det ultimata fyndet! Vem vet, kanske just din pryl med stort P hittas hos oss.Lördagen och söndagen den 14 och 15 maj (kl. 10-17) ställer vi till med loppis i vår gamla bondgård. Adressen är Raakvägen 14 i Purmo.

Vi har samlat ihop möbler, gamla grejer, lite antikt, modernare grunkor och ett och annat nytillverkat hantverk. Dessutom blir det kaffe med dopp för den som vill. Om det är vackert väder, varför inte ta med er en filt, sätt er i gräset och ha picknick. Det bjuder vi på :)

Alla hjärtligt välkomna!

Vägbeskrivning: Sväng vid Nybränn i Forsby. Kör cirka 5 km och sväng sedan till vänster vid Raakvägen.
2 kommentarer:

  1. Glad första maj på Er! Har ni mjöd så kommer jag också. Fast jag har egen här hemma ska just gå ner och dricka ett glas. Fick humle från kusinens son i somras. Nu längtar jag till Heitsfolk, vi brukar fira första maj där. Här har björkarna slagit ut och det är så vackert men kyligt idag och igår. Men VÅR

    SvaraRadera
  2. Vi har haft både struvor och mjöd på Heitsfolk idag. Någon riktig värme har vi inte här nu, rent av ruggigt. Men vi förbereder loppisen, så vi håller oss inomhus och eldar i öppna spisen. Hälsningar från oss alla.

    SvaraRadera