tisdag 12 maj 2015

STORSTÄDNING

Nu har vi med gemensamma krafter städat ut all musskiten.Varje vår möts vi av efterlämningar efter våra vänner mössen. Det är inget stort problem så länge dom håller sig under diskbänken. Nu har vi rent, fint och desinficerat i köket. Alla sängkläder har vädrats och hela huset är uppskurat, nu känns det bra att börja en ny säsong i Gård Ingeborg. Konstaterar varje vår att man ska inte vara speciellt känslig när man har ett gammalt hus.
Lister som legat och väntat på sin tur i 7 år fick vi plötsligt på plats, likaså sågade vi ner björkar som valt att börja växa ut mellan stenarna under vedlidret. Vi har också mera spännande saker på gång. Ladugården ska renoveras i sommar, det är ett stort projekt som vi inte riktigt vet hur det ska gå till, men vi har goda vänner som kan ge råd och tips.
Vi planerar också för Cafe` i sommar, mera info om detta kommer snart.

Nu hoppas vi på värme och många soldagar framöver.

1 kommentar:

  1. Lycka till med den fortsatta vistelsen i Heitsfolk och mösslorten är inget att bry sej i. Sitt och njut i nya syrenbersån med en kopp kaffe, då kommer jag över i fantasin. Glad vår och sommar önskar Barbro i Ramnäs.
    Här är det grönt och vackert men fortfarande bara några grader varmt.
    Kram på Er från mej och katten

    SvaraRadera