tisdag 15 juli 2014

NU GÅR DET UNDAN

Vi har i många år haft tankar på att börja använda bersån som finns på kortsidan av huset. Vi har fantiserat om hur härligt det skulle vara att sitta där med sin kaffekopp på morgnarna. Nu är det inte fantasi längre. Vi har röjt så vi får plats med en altan och nu är det snart bara utemöblerna som fattas.
Inte nog med det, plötsligt får ungdomarna för sig att vi ska tömmma "föusi" och fräscha upp det så att det går att använda till större fester. Sagt och gjort, vi ordnade med "talko" och nu är "föusi" tömt. Vad vi ska göra med allt som fanns där vet vi ännu inte, en del ska vi behålla och kanske vi kan ge något till museerna som finns i byarna. Ett stort jobb återstår, men vi tror att vi ska lyckas få en festlokal till nästa sommar.

Loppisen blev en lyckad tillställning i år igen. Underbart med alla människor som kom till vårt Cafe´.Vi planerar redan för Cafe´och loppis nästa sommar.

För barnen har vardagen och arbetet börjat. Vi fick några riktigt fina veckor tillsammans. Roligt att se hur barnbarnen trivs här på gården. Gläder mig över att de små får uppleva livet landet.
Det är mycket sommar kvar ännu och för mig som är pensionär finns det mycket pyssel kvar att göra här på gården. och lusten att göra Gård Ingeborg till en plats för oss alla bara växer.
Det är vardagslycka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar