onsdag 30 april 2014

VALBORG

Vi fick några riktigt fina dagar före Valborg och dem njöt vi av . Vi tog ut trädgårdsmöblerna och parasollet och det räckte för att få den rätta "feelingen". Inomhus ville vi inta vara, för inne är det kallt länge och det tar tid att värma upp ett gammalt stockhus. Men vi njöt desto mera av att sitta ute och dricka kaffe.
Skulle jag få önska mig något så är det nog en solpanel som kunde omvandla strålarna till värme inne i huset.
Tänk att få komma till ett soluppvärmt hus på våren. Men just nu räcker inte kunskapen till och knappast heller ekonomin.
Under tiden vi spinner vidare på solpanelen planerar vi att måla huset, och färgen ska vi koka själva, just nu håller jag på o läser om hur det går till. Nätet är till stor hjälp ingen skillnad om man vill koka färg eller kolla upp ett matrecept. Att få goda råd av grannen är inte heller dumt.

Nu får vi snällt vänta på varmare dagar , och framför oss har vi en lååång sommar.


1 kommentar:

  1. Det känns skönt att tänka på vår och sommar, trevlig Valborg och första maj önskar jag Er. Jag har mjöd en liten tröst, och nu ska jag gå och se på V alborgsmässobrasan och höra sångkören sjunga " sköna maj välkommen" hälsa grannarna Stefan och Anja från förra sommargrannen Barbro

    SvaraRadera