måndag 14 oktober 2013

HÖSTMYS

Oj va tiden går, den fina sommaren är bakom oss och vi kan summera och konstatera att Loppisracet var en positiv upplevelse, vi hade många besökare , vädret var fint och besökarna glada och trevliga. Det gör vi gärna om och förutom kaffe med kanelbulle blir det säkert också en liten saltbit nästa sommar. Planering pågår.
Förövrigt går renoveringen framåt, i sommar har vi fått färdigt två sovrum på vinden. Dasset har fått nytt tak och ladugårdstaket har också blivit renoverat. Pumpen på gården har blivit installerad och en del andra småsaker har blivit fixade, för att inte tala om alla Ekorosk-svängar som vi gjort.
Vi har också kunnat njuta av den fina och varma sommaren, familj, släkt och vänner har kommit och gått här på Gård Ingeborg.
Nu är hösten här och vi är fortfarande rätt ofta härute, tänder en brasa och några ljus och bara myser.

3 kommentarer:

 1. Det såg lockande ut i bildväg när jag tittade in, kunde känna värmen ända hit. Höstrusket har anlänt, men ännu är det varmt. Behöver inte elda så mycket, Blir billigt........Kram på Er från Barbro i Ramnäs Trelig allhelgonahelg

  SvaraRadera
 2. Vi har haft en fin och varm höst. Nu har vi stängt av vattnet i gård Ingeborg, för säkerhets skull. Kölden kommer säkert när som helst. Det är alltid lite vemodigt.
  Trevlig fortsättning på helgen Barbro. Kram från oss.

  SvaraRadera
  Svar
  1. God Jul och Gott Nytt År på Er där i Heitsfolk.
   Kram från Barbro och hennes Ernst-Hugo katt

   Radera