onsdag 6 maj 2009

SKYNDA FYNDA!En påminnelse till alla ni som ännu missat att vi ordnar loppis och pryltorg. Välkommen till Gård Ingeborg den 16-19 maj. Då tömmer vi vårt renoveringsobjekt på intressanta prylar. Under vinjetten "Loppis Antikviteter" i bloggens högra balk kan ni läsa om en bråkdel av de föremål vi kommer att bjuda ut.

Adressen är Rakvägen 14 (Nybränn) i Purmo.

Vi håller öppet:
Lördag och söndag, 16-17 maj
kl. 10-18

Måndag och tisdag, 18-19 maj
kl. 14-20

5 kommentarer:

 1. Hej hallå, hur har jag missat allt detta :) tur att ni hade annons i tidningen idag. GRATTIS till ett UNDERBART hus, har varit in där tidigare men visste inte om att det är liv, rörelse och renovering på gång, så roligt! Blir så glad att läsa att ni renoverar de gamla fönstren osv. Söker ni detaljer har vi en hel del beslag i vår gårdsbutik och linoljefärg som passar finfint i gamla hus och även kalkfärg för spisar :) Skall definitivt besöka er den 16:e!

  SvaraRadera
 2. Hej! Blev lite sugen på det runda bordet som syns i bilden med alla stolarna... Int finns det nån chans att man kunde köpa det före auktionen på lördag? Hur stor är det? Ska nämligen bort i helgen och skulle väldigt gärna äga ett sånt bord.. Har ni nåt pris på det? Skön morsdag! Nancy

  SvaraRadera
 3. Hej Lundagårdsgänget!
  Vad kul att ni hittat vår blogg. Ja, vi är jätteglada att vi vågade satsa på Gård Ingeborg. En sommaridyll helt klart.

  Jag har så många gånger tänkt att jag måste hälsa på i er fina butik. Speciellt nu när vi snart kommer till inredningsstadiet. Ni har säkert också ett och annat gott råd att ge oss. Vi är ju amatörer, men väldigt glada sådana ;) Vi ses den 16!

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 5. Hej Ivars!
  Jag kan i detta skede inte säga i vilket skick bordet är. Har inte tittat så noga på det och vinden är mörk ;) Måste inspektera det innan jag kan säga ett pris. Du kan kontakta mig på johanna.forsman@multi.fi så kan vi diskutera vidare. Ha det gott! Hälsningar Johanna

  SvaraRadera