fredag 28 januari 2011

INSPIRATION

Känner att inspirationen sakta kommer smygande, åtminstone tillfälligt, så länge vi har plusgrader ute. Det är säkert också tillfälligt, men ändå.


Har tvättat ur penslarna med tallsåpa och hällt linolja i kittburkarna . Planerar hur vi ska renovera rummet på vinden som ska bli "mitt". I bästa fall räcker det med att slänga ut gammal korkmatta och plocka ner den fula skivan i taket. Ska tapetsera med en romantisk tapet, möblera precis som jag vill och dessutom ha spetsgardiner i fönstret. Dethär är mitt revir, här får jag bestämma själv. Vilket lyft det blev när jag kom påatt jag kan ha en egen vrå på vinden. De andra får styra å ställa på nedre våningen. Vi har olika ide´r när det gäller inredning. Du har för mycket "lullull" säger barnen oförskämt.


Ska vi ha loppis i sommar frågar sonen? Absolut, varför inte. Vår förra loppis var en positiv upplevelse, så nu planerar vi att ha en ny loppis i slutet av maj.


Jag går igenom alla tygbitar som vi har köpt, hittat och fått. Tror att jag ska sy kuddöverdrag eller kanske något annat, vi får se. Undrar om vi har blommigt tyg, eller kanske något i spets...